boeloerditi naar rohda kok en haverkamp weg

Rohda heft met Boeloerditi een opvolger voor Sander Kok die, net als Timo Haverkamp, na dit seizoen vertrekt naar vv Witkampers in hun woonplaats Laren. Rohda denkt nog na over een plaatsvervanger voor Timo Haverkamp.

De rest van de selectie van Rohda blijft zeer waarschijnlijk intact. Alleen talent Teije ten Den is nog een vraagteken. De jonge Haarlenaar gaf vorige week aan graag de uitdaging in het betaalde voetbal aan te willen gaan.

Rohda doet dit seizoen goed mee in de top van de Hoofdklasse. Vanuit een helder beleid werkt Rohda aan een solide structuur binnen de club. Het doorbreken van diverse spelers als Teije ten Den, Lars van Schooten, Deniz Sahbaz, Jordy Bloo en Rick Vleems in de eerste selectie zijn voorbeelden van het beleid zoals Rohda het graag ziet.

Daarnaast zijn spelers als Sander Poll, Maurice en Ruben Tepperik, Jesper Harmens, Melvin Velthuis, Jordi Lemmens en Dirk Jan Klein Velderman al jarenlang vaste waarden binnen de club. Dit seizoen blijken de nieuwe krachten Django Ngutra en Emier Balavac een welkome meerwaarde te zijn voor de selctie van trainer/coach Kick Maatman.

Het selectiebeleid van Rohda is gericht op een stevige Sallandse kern, aangevuld met enkele spelers die wat extra’s brengen en die zich betrokken voelen bij de club. Vanuit deze aanpak hoopt Rohda Raalte binnen vijf jaar promotie af te dwingen naar de Topklasse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.