Home / archiefcentraal / blokfluitleerlingen geven miniconcert

blokfluitleerlingen geven miniconcert

De blokfluitleerlingen van drumfanfare St Caecilia uit Raalte geven donderdag een miniconcert. Vanaf 17.30 uur laten ze hun ouders, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes horen wat ze geleerd hebben.

De leerlingen hebben het eerste boek uit en een examen gedaan. Donderdag horen ze de uitslag en ontvangen ze een certificaat. Ze kunnen nu kiezen om naar het tweede lesboek te gaan, te stoppen of om door te stromen naar een ander instrument.

In februari gaan blokfluitlessen van start voor nieuwe leerlingen. Kinderen vanaf 6 jaar die interesse hierin hebben kunnen donderdag komen kijken bij het miniconcert van de eerste blokfluitleerlingen. Voor meer informatie over drumfanfare St. Caecilia kijk op www.drumfanfareraalte.nl

Lees ook

Tricklebolt presenteert single met clip van drive-in concert

LEMELE – De Sallandse band Tricklebolt presenteert vrijdag de eerste single van het nieuwe live-album …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.