blokfluitleerlingen geven miniconcert

De blokfluitleerlingen van drumfanfare St Caecilia uit Raalte geven donderdag een miniconcert. Vanaf 17.30 uur laten ze hun ouders, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes horen wat ze geleerd hebben.

De leerlingen hebben het eerste boek uit en een examen gedaan. Donderdag horen ze de uitslag en ontvangen ze een certificaat. Ze kunnen nu kiezen om naar het tweede lesboek te gaan, te stoppen of om door te stromen naar een ander instrument.

In februari gaan blokfluitlessen van start voor nieuwe leerlingen. Kinderen vanaf 6 jaar die interesse hierin hebben kunnen donderdag komen kijken bij het miniconcert van de eerste blokfluitleerlingen. Voor meer informatie over drumfanfare St. Caecilia kijk op staging2.drumfanfareraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.