bieb nog zeker tien jaar in kulturhus

De bibliotheek zit nog zeker tien jaar in het Kulturhus in het centrum van Raalte. SallandWonen en de bibliotheek zijn dat met elkaar overeen gekomen. Wel gaat de bibliotheek verhuizen binnen het gebouw, van de eerste verdieping naar de begane grond. Ook in de rest van de indeling gaat één en ander veranderen.

Naast het feit dat de bieb een aantal vierkante meters inlevert, vertrekt het Filmhuis uit het gebouw. RTV Raalte schijnt een nieuw onderkomen in het Carmel College gevonden te hebben. Voor de ruimte die vrijkomt door het vertrek van de omroep, schijnt met de muziekschool alweer een nieuwe huurder gevonden te zijn.

Ook de Wereldwinkel neemt binnenkort zijn intrek in het gebouw. Naar verluidt blijven de Parabool en Landstede Welzijn allemaal in het gebouw gevestigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.