berg cadeaus voor sv nieuw heeten

De Club van 50 van SV Nieuw Heeten heeft afgelopen weekend voor het eerst sinds de oprichting anderhalf jaar geleden een sponsoravond gehouden. Op sportpark De Belte in Nieuw Heeten kwamen de leden van de Club van 50 bij elkaar om de eerste schenkingen te bepalen.

In totaal kreeg de commissie vijftien ideeën voorgeschoteld, waarvan er maar liefst zes ondersteuning krijgen. Allereerst een busreis voor dames 1 handbal, de aanschaf van diepe zwart-wit gekleurde doelnetten voor het hoofdveld, een set minigoals voor 4-tegen-4-voetbal, een trommel voor op de tribune bij de handbal en hesjes voor alle vrijwilligers binnen de vereniging. Ook komt er nog een aantal losse banken voor het publiek.

De leden van de club van 50, doen allen een donatie van 50 euro per jaar. Met dit geld wordt dit soort initiatieven mogelijk gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.