Home / archiefcentraal / belte en timmermanshuus niet onder een dak

belte en timmermanshuus niet onder een dak

Het lijkt erop dat Plaatselijk Belang Nieuw Heeten en de Werkgroep Vitaliteit Nieuw Heeten overeenstemming hebben bereikt met de gemeente over de multifunctionele accommodatie in het dorp. Wel moeten de belangengroepen de lang gekoesterde wens, om zowel sport als cultuur op één locatie te bundelen, laten varen.

Voor het plan om alles op een locatie te realiseren is binnen de gemeente niet voldoende draagvlak. De huidige twee locaties zullen blijven bestaan. Alle takken van sport komen op de Belte, inclusief volleybal en handbal. Alle overige voorzieningen krijgen een plek in het Timmermanshuis. Twee projectgroepen gaan de mogelijkheden en wensen op een rijtje zetten, wat betreft de Belte en het Timmermanshuis.

De voorkeursvariant van de Werkgroep Vitaliteit , alles op een locatie, gaat dus niet door. Plaatselijk Belang wil proberen zoveel mogelijk wensen in te passen in deze nieuwe situatie.

Wethouder Wout Wagenmans laat in een korte reactie weten dat er in maart een informatienotitie naar de gemeenteraad gestuurd wordt.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.