barcompetitie in gouv zaterdag afgesloten

De barcompetitie in de Gouverneur wordt zaterdagavond afgesloten met een heuse Ladies Night. Tijdens deze Ladies Night wordt de winnaar van de barcompetitie bekend gemaakt. Aan deze barcompetitie namen vier damessportteams deel.

GiboGroep Kwiek 5, SV Raalte Handbal Dames 1, SV Raalte Voetbal Dames 1 en de Hockeydames van SMHC. Niet alleen de dames die hebben meegedaan zijn welkom, alle dames zijn welkom. Van 21.00 uur tot 0:00 uur worden de dames vermaakt met leuke en verrassende items.

De heren zijn natuurlijk ook welkom. Deze mogen eerst ‘boven’ in het café vertoeven alvorens ze vanaf 0:00 uur ook beneden vermaakt worden met muziek van DJ Energizer. Entree is gratis.

De laatste ronde in de barcompetitie werd vervuld door de dames van SMHC. Het thema van hun feest kon letterlijk genomen worden, want het was echt ‘As cold as Ice’. Met onder meer shotjesrad en loterij ontaardde ook de laatste editie in een prachtfeest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.