ballon niven te loeke landt bij berlijn

Niven te Loeke heeft de ballonnenwedstrijd van de Kindermorgen van de Heinose Pompdagen gewonnen. Haar ballon landde 527 kilometer verderop in Nuthe, vlakbij Berlijn. In totaal werden er vijftien kaartjes teruggestuurd.

De tweede prijs ging naar Bram van Lenthe. Zijn ballon kwam tot in het Duitse Raddestorf, 236 kilometer verderop. Derde werd Thijn van Riel, wiens ballon 229 kilometer verderop terechtkwam in het Duitse HessischOldendorf. Thijn kreeg wel een heel mooi kaartje terug. Hij ontving van de vinders van zijn ballon een boekje met het verhaal van ‘de Rattenvanger van Hamelen’, omdat zijn ballon in de buurt van Hamelen was gevonden.

De overige teruggestuurde kaartjes waren voorzien van hartelijke woorden en veel ‘grüße’ uit Duitsland. De drie winnaars ontvingen een mooie prijs, de overige kinderen ontvingen een aardigheidje en tot slot was er voor iedereen wat lekkers te eten en te drinken bij LaPlaza aan de Canadastraat in Heino.

De werkgroep Kindermorgen is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de Kindermorgen van 2012. Deze vindt plaats op vrijdagochtend 17 augustus in en rondom de gemeentetuin in Heino. De werkgroep is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met het organiseren en/of uitvoeren van deze gezellige Kindermorgen. Een ieder kan zich melden bij Marja van Riessen via 0572-390244 of Rita Kolk via 0572-394916 of via kolkhoff@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.