automatic sam en traumahelikopter op lilhill

Automatic Sam en Traumahelikopter zijn de eerste twee namen die door de organisatie van het Luttenbergse muziekfestival Lil’Hill bekend zijn gemaakt.

De muziek van Automatic Sam uit de Achterhoek valt het beste te omschrijven als garagebluesrocknroll. Live knapt de band van het podium af en neemt het het publiek mee op een vuige dampende muzikale reis. “Vorig jaar hadden we met Shaking Godspeed een soortgelijke band en die braken bijna het hele terrein af. We hebben alleen maar positieve verhalen gehoord na afloop. Toen Automatic Sam voorbij kwam, twijfelden we dan ook geen moment. Echte rasmuzikanten die weten hoe ze het publiek op de banken moeten krijgen,” aldus Jurry Oortwijn van de organisatie.

Ook Traumahelikopter valt in het genre “hard en goed”. De band uit Groningen werkte het afgelopen jaar hard aan een geduchte reputatie. Door tours met onder andere Shaking Godspeed en Automatic Sam (toevallig) is de band live niet te versmaden. Als het beestje benoemd moet worden dan houdt men het op garage, punk en rock.

Lil’Hill vindt plaats op 7 juli tussen pakweg 16.00 uur en 02.00 uur. Het festival zal weer gesitueerd zijn op het terrein van de familie Klein Koerkamp aan de Ter Borgweg 8.

Meer info is te vinden op de compleet vernieuwde website van het festival staging2.lilhill.nl . Het festival is ook actief op Facebook: staging2.facebook.com/lilhillfestival en Twitter: @LilHillFest of #LH12.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.