autobedrijf schulten verloot ford winterjassen

De tien winnaars van de Ford-winterjassenactie van Autobedrijf Schulten in Raalte hebben onlangs hun prijs in ontvangst genomen. In de periode van 19 november tot en met 31 december maakte elke werkplaatklant van het autobedrijf kans op één van de tien winterjassen. In het kader van de uitreiking liet Esther Schulten de nieuwste technieken waarmee de Ford Focus is uitgerust zien, zoals automatisch inparkeren en Active City Stop.

Op de foto zeven van de tien winnaars: Mevrouw te Nijenhuis, mevrouw van Tolij, dhr. Alphenaar, mevrouw de Vos-Smeenk, dhr. Everts, dhr. Marissink en dhr. Lorkeers en René Schulten. In februari geldt nog een korting van 10 procent op een Ford onderhoudsbeurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.