Home / archiefcentraal / appartement in luttenberg brandt uit

appartement in luttenberg brandt uit

Aan de Vondervoortsweg in Luttenberg is woensdagmorgen een appartement in een boerderij uitgebrand. De brand ontstond met een klein vonkje op de benedenverdieping van een appartementencomplex naast Camping De Sent, maar breidde zich verder uit naar boven.

Op het moment dat de brand ontstond waren er mensen aanwezig in de woning, maar zij konden zichzelf in veiligheid brengen. De paarden in een aangrenzende stal werden tijdens de brand een stuk opgeschoven. Wat de oorzaak is van de brand, is nog onbekend.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.