afterparty sallands cross circuit in lampe

Het Raalte Plaza Sallands Cross Circuit sluit op vrijdag 10 februari het seizoen af met een grote afterparty in De Leeren Lampe. “Afgaande op het grote aantal starters, het ononderbroken loopprogramma , de gestroomlijnde wedstrijden en de hartstocht op alle tien locaties, mogen wij spreken van een groot succes”, stelt André Duteweert namens de organisatie.

In totaal telde het Sallands Cross Circuit 5331 starts, waarmee de verwachtingen ruimschoots werden overtroffen. Tijdens de avond in De Leeren Lampe worden alle prijswinnaars gehuldigd. Daarnaast zijn er enkele speciale gasten zoals oud-topsporter Marti ten Kate. De 43 deelnemers die aan alle lopen hebben meegedaan, maken deze avond kans op een waardebon ter waarde van 500 euro van KokkieBikes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.