Home / archiefcentraal / actieve zwemdagen tijdens voorjaarsvakantie

actieve zwemdagen tijdens voorjaarsvakantie

Zwembad Tijenraan heeft tijdens de voorjaarsvakantie weer diverse activiteiten op de planning staan. De hele week kun je actief zijn in en rond het zwembad, maar ook in de bewegingsruimte MultiMovez. Zo kun je onder andere mee doen met ‘ren je rot’, schatduiken, een glijbaan- en bootjesrace en ook kun je op het water lopen in de Aquabubble.

Op woensdag 29 februari houden alle ZON-zwembaden (Zwembaden Oost Nederland) een event-game. De bezoekers kunnen dan met elkaar en in competitieverband spelletjes op een WII spelen. Ook bij zwembad Tijenraan kun je aan het event-gaming deelnemen.

Naast de activiteiten in het zwembad, ben je vrijdagmiddag ook welkom in MultiMovez. Van 15.30 tot 16.30 uur wordt daar een leuke, fanatieke disco georganiseerd! Kom dus ook bewegen op de dansplaten en fitnesstoestellen, met leuke muziek en felle discolampen. Kijk voor het hele programma en meer informatie op www.tijenraan.nl of bel 0572-347950.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.