aanstormende talenten op podium hoftheater

Het Hoftheater is op zaterdag 11 februari in handen van jonge muzikanten tijdens ‘Aanstormend Talent in Concert’. Deze talenten zijn zes finalisten die in oktober 2011 in de Plaskerk meededen met de talentenjacht Aanstormend Talent.

In 2011 vond ‘Aanstormend Talent in Concert’ voor het eerst plaats in het HOFtheater en met succes! Vele mensen hebben genoten en waren zelfs ontroerd door het concert. In 2012 krijgen jonge talenten weer een podium. Zes deelnemers zorgen voor een avondvullend programma:

Peanuts Outta Can is een band bestaande uit vier jongens, die houden van swingen, rocken en gek doen. Naast lekkere muziek zorgen ze ondertussen voor een stukje entertainment. Ze zijn direct te herkennen aan hun stropdassen met pianotoetsen. Op dit moment doen zij mee aan de Wraak van Salland.

Coen Bril heeft al eerder in het Hoftheater opgetreden, onder andere met de musical ‘De Kerstwens’ in 2011 en ‘A Chrismas Carol’ in 2010. Dit keer treedt hij alleen op, hij laat zijn zuivere stem horen en begeleidt zichzelf op de piano.

Nella en Rosalie zijn een duo met piano en zang en hebben naast Aanstormend Talent met succes deelgenomen aan een talentenjacht van het Nederlands Blazers Ensemble. Naast dat ze samen enkele songs ten gehore brengen, doen ze op 11 februari ook een nummer samen met de band Peanuts Outta Can.

Tamara Bernard zong tijdens de auditie een prachtige versie van een nummer van Adele, waardoor de jury diep geraakt was. Tijdens het concert op 11 februari brengt ze o.a. mooie songs ten gehore van Amy Winehouse en Alanis Morisette.

De M&M’s bestaan uit 3 jonge meiden: Maureen, Miranda en Mia Kogelman. Op piano, dwarsfluit en klarinet zorgen deze drie zussen voor een mooi samenspel van verschillende instrumenten.

Steven en Jess sluiten de avond af op piano en viool. Zij waren de winnaars van Aanstormend Talent en wonnen zowel de 1e publieksprijs als de 1e prijs van de jury. Hiermee wonnen ze o.a. een cheque ter waarde van € 1000,-, gesponsord door de Rotary, die ze kunnen besteden aan een masterclass. Na Aanstormend Talent zijn ze al gevraagd voor vele optredens.

Deze talenten zijn te zien in het HOFtheater op zaterdag 11 februari om 20.15 uur. Kaarten à 10 euro zijn verkrijgbaar via de VVV/ANW in Raalte via 0572-352406 of online te bestellen via staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.