zelluf dansen in het capellenborg theater

Danstheater Zirr is zondag 22 januari met de familievoorstelling ‘Zelluf’ te zien in het Cappelenborg Theater te Wijhe. ‘Zelluf’ gaat over groot worden en zelf willen doen waarbij kinderen kennismaken met dans als theatervorm. In aanloop naar deze voorstelling hebben leerlingen van basisscholen in Olst-Wijhe inmiddels een gratis dansworkshop gehad van Benno Hübner.

‘Zelluf’ gaat over de vriendschap tussen een jongen en meisje die na een ruzie hun eigen weg gaan. Uiteindelijk vinden ze elkaar bij toeval terug en ontdekken ze dat ze samen tot meer in staat zijn. Zelluf is leerzaam en interactief, zo mogen kinderen aan het einde van de voorstelling op het podium dansen. Kaarten kosten 3,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.