wijhese voetbalmeiden gehuldigd

De voetbalmeiden van Wijhe ’92 C1 zijn zaterdag na afloop van hun oefenwedstrijd tegen Lemelerveld gehuldigd. Het meidenteam werd met gemak kampioen in de Tweede Klasse. Ze verloren één duel, ze speelden één keer gelijk en de rest van de partijen werd gewonnen. Met een doelsaldo van 82 voor en 7 tegen, laat het doelgemiddelde weinig te wensen over.

Ook afgelopen zaterdag scoorden de dames weer vaak. Lemelerveld werd met 6-1 verslagen. Na afloop van het oefenduel werd het kampioenschap met bloemen en patat gevierd. Voorafgaan aan de wedstrijd kregen de speelsters van de sponsoren (DA Bourquin en Marsman Aanhangwagens) een cadeautje. Na afloop kregen de meiden ook nog een shirt met hun eigen naam erop.

Dit voorjaar komt het team in de Hoofdklasse uit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.