wereldster wouter hamel in hoftheater

De Nederlandse singer/songwriter Wouter Hamel staat op vrijdag 20 januari op Hoftheaterpodium met zijn vijfkoppige band. Een zeer muzikale avond met artiesten van wereldformaat.

De afgelopen jaren is Wouter Hamel uitgegroeid tot een artiest van internationale allure. Zijn wereldwijde platendeal bij het befaamde Decca Records/Universal bracht de Nederlandse singer/songwriter en zijn vijfkoppige band in onder meer Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Japan, Frankrijk en Spanje.

Zijn opzwepend energieke en vaak ook intieme theaterconcerten worden gekenmerkt door zijn krachtige vocale capaciteiten en de bevlogen performance. De Telegraaf: “Zijn heldere geluid, perfecte timing en prachtige eigen sound zorgen ervoor dat we zijn stembanden een kroonjuweel mogen noemen”. Hamel en zijn band benutten de theaterzalen optimaal om nieuwe muzikale paden te bewandelen. De Volkskrant: “Hamel heeft een superstrakke band die met speels enthousiasme de catchy liedjes de zaal in slingert”.

Na zijn met de platina status bekroonde albums ‘Hamel’ en ‘Nobody’s Tune’ komt Wouter Hamel in september 2011 met, zijn geheel zelf geproduceerde, derde album. Al dit nieuwe werk en natuurlijk ook de hits worden door Wouter Hamel en zijn band gespeeld. Bekijk vast een voorproefje op de website van het HOFtheater.

Deze try-out voorstelling begint om 20.15 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via staging2.hoftheater.nl of de VVV/ANWB in Raalte. Kaarten kosten 22 euro. Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater bestellen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, 0572-352406) of via staging2.hoftheater.nl, waar je er voor kunt kiezen zelf uw e-ticket uit te printen.

Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk). Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.