Home / archiefcentraal / wendy scholten winnaar vrijwilligersprijs in sport

wendy scholten winnaar vrijwilligersprijs in sport

Wendy Scholten van Hera ’11 en SaVAS is winnaar geworden van de ‘vrijwilligersprijs’ in de sport. Ap Brands van Runningclub Lierderholthuis en Joke Nijboer van de Raalter Reddingsbrigade waren haar concurrenten.

Scholten steekt massaal veel uren in het zwemles geven aan Sallanders met en handicap (SaVAS staat voor Sallandse Vereniging voor Aangepast Sporten). En ze doet dat met zoveel overtuiging dat de zwemmers en zwemsters deze zomer overladen met medailles terug kwamen van hun Olympische Spelen in Athene.

De prijs werd bekend gemaakt door Tineke Jansen en uitgereikt door Monique Swartjes die vorig jaar met deze prijs aan de haal ging en veertien dagen geleden nog koninklijk onderscheiden werd voor aan inzet voor de sport. Scholten heeft net zo’n groot sporthart. Met haar kennis en kunde is ze zelfs Europees adviseur voor begeleiding van zwemmers met een handicap.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.