Home / archiefcentraal / weekmarkt raalte heeft impuls nodig

weekmarkt raalte heeft impuls nodig

Vroeger waren er wachtlijsten van verkopers die graag op de markt in Raalte wilden staan, die zijn nu nagenoeg verdwenen. Volgens sommige verkopers is de markt in Raalte, met 55 plaatsen, niet aantrekkelijk meer door de lege plaatsen.

Om de markt weer aantrekkelijker te maken, worden de kramen binnenkort waarschijnlijk anders opgesteld. Samen met verkopers, marktmeester en de gemeente wordt er gezocht naar een oplossing. Wagenmans heeft al wel laten weten dat een verlaging van het marktgeld niet aan de orde is. “De prijs die wij hanteren is al vrij laag.”

Lees ook

Vijf ‘betaalbare’ huurwoningen erbij in Noorder Koeslag

RAALTE – In opdracht van SallandWonen bouwt bouwbedrijf Roosdom Tijhuis vijf betaalbare huurwoningen voor één- …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.