wedstrijd van de week wijhe 92 vv heino

Eindelijk! De winterstop is voorbij en dit weekend gaan de eerste team de wei weer in voor de eerste competitiewedstrijd van de tweede seizoenshelft. Dat betekent natuurlijk ook weer een nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week: Deze week is dat de clash tussen Wijhe ’92 en VV Heino.

Na dertien speelronden staat promovendus VV Heino verrassend op de eerste plek. De ploeg van trainer Marc Lobbert wist in de eerste seizoenshelft maar liefst 24 punten binnen te slepen en scoorde drie keer meer dan medekoploper TVC ’28 uit Tubbergen.

Wijhe ’92 moet dit seizoen genoegen nemen met een plekje in de middenmoot. De Wijhenaren wisten in dertien wedstrijden zeventien punten binnen te slepen. Het is in de middenmoot en onderin de Tweede Klasse J erg spannend. Want hekkensluiter Markelo heeft slechts vier punten minder dan Wijhe ’92.

Voor beide ploegen dus een zeer belangrijke wedstrijd. De wedstrijd op Gemeentelijk Sportpark Wijhe begint om 14.00 uur en wordt gespeeld op zondag 22 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.