wedstrijd van de week heeten tvc 28

Het gaat dit seizoen nog niet zo goed met Heeten. De ploeg staat na veertien wedstrijden op de allerlaatste plaats. Weliswaar met evenveel punten als Markelo, maar die ploeg heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Het grootste probleem van Heeten lijkt de defensie. De Heetenaren hebben dit seizoen al dertig doelpunten om de oren gehad, wat neerkomt op meer dan twee tegendoelpunten per wedstrijd. Het elftal incasseerde de meeste tegendoelpunten van de competitie.

Ook op aanvallend gebied kan Heeten nog geen potten breken. Negentien keer werd het net getroffen. Alleen Markelo (15) en ATC ’65 (18) scoorden minder.

Tegenstander TVC ’28 doet het dit seizoen tot dusver uitstekend. De ploeg staat op de tweede plek, vlak achter koploper Heino. Mocht Heeten winnen, dan bewijst het streekgenoot Heino dus een uitstekende dienst.

De wedstrijd op Sportpark Heeten begint zondag om 14.00 uur.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef op de site in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 29 januari 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.