we gaan met zn allen erwin naar winst stemmen

Een mooie opdracht. Jan is een trouwe Erwin-volger en is er iedere keer als de kippen bij iedereen op te roepen te stemmen op Erwin. We hebben op een VOH-avond het optreden van Erwin nog niet verslagen, of Jan komt met de eerste reactie: “Mensen, allemaal stemmen”.

Jan vraagt overigens niet alleen Salland Centraal en Vechtdal Centraal (Erwin komt immers uit Dalfsen) op te komen voor Erwin, hij heeft ook de toezegging van de Raalter burgemeester Piet Zoon om zijn PR-kwaliteiten voor Erwin in te zetten. Wij vinden dat collega Han Nooten van Dalfsen dat ook moet doen.

Nou, we hebben Maaike de X-factor al zien winnen, dus waarom Erwin niet? Lijkt ons een volwaardige opvolger van Ben Saunders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.