wanted sheriff voor ribs en blues

Ribs en Blues zoekt een nieuwe Sheriff voor Pinksteren 2012. Welke dappere jongen of meisje van 8 tot en met 12 jaar wil voor en achter de schermen van alweer het zestiende Ribs & Blues zorgen dat alles op rolletjes loopt? Het is een baan voor 2 drukke Pinksterdagen die je nog lang zal heugen.

Wat staat de enige echte Ribs & Blues Sheriff 2012 allemaal te wachten op 27 en 28 mei op festivalterrein de Domineeskamp?

Je krijgt een echt en officieel Ribs & Blues shirt, compleet met ster. Dat shirt mag je natuurlijk altijd houden. Voordat op 1e Pinksterdag om 13 uur de poorten open gaan open jij officieel het KIDSADVENTURELAND. Daarvoor heb je natuurlijk alles goed geïnspecteerd en uitgebreid uitgetest, want het moet wel in orde zijn. Als sheriff hoef je natuurlijk ook nooit ergens te wachten. In het KidsAdventureland wordt betaald met echte Kids Dollars en daarvan heb jij er natuurlijk genoeg van gekregen.

Je komt backstage kijken of daar alles goed verloopt, bekijkt het hoofdpodium van een heel andere kant (misschien mag je zelfs een keertje assisteren bij het aankondigen van een band…), je maakt een praatje met artiesten, bestuur en vrijwilligers van Ribs & Blues en gaat daarna op het terrein de barbecues in de grillhouses persoonlijk inspecteren. Want die spareribs moeten wel allemaal goed smaken. Misschien laat je wel een tattoo zetten….

Ook je ouders en broertjes en of zusjes worden achter de schermen door de allerhoogste baas van Ribs & Blues persoonlijk ontvangen. Maar jij bent en blijft natuurlijk wel de enige, echte Ribs & Blues Sheriff, dus 2 middagen lang hoef je niet naar je ouders te luisteren…Heb je er al zin in gekregen ?

Leg dan in maximaal 150 woorden uit waarom jij dit jaar de Ribs & Blues Sheriff wilt worden. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld en de meest originele, leukste, of verrassendste inzending zal winnen…… Stuur je inzending per mail vòòr 19 maart naar sheriff@ribsenblues.nl Zet er wel je leeftijd, adres en telefoonnummer bij.

Op 25 maart zal er een presentatie zijn van de nieuwe Sheriff bij Taveerne Tivoli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.