Home / archiefcentraal / voice winnares iris kroes naar zaal dijk

voice winnares iris kroes naar zaal dijk

De winnares van The Voice of Holland, Iris Kroes, verzorgt op zaterdag 4 februari een optreden in Zaal Dijk. De geboren en getogen Friezin uit Drachten heeft vrijdag de populaire talentenjacht gewonnen onder het oog van 3,6 miljoen tv-kijkers. Met 2 procent verschil versloeg de HBO-studente Communicatie de nummer twee Chris Hordijk, die na Charly Luske de grootste kanshebber leek te zijn.

Iris Kroes is in het tv-programma opgeleid door Marco Borsato. Ze is uniek vanwege haar talent voor zang in combinatie met het bespelen van haar harp. Op haar achtste maakte ze kennis met de harp en nu wil ze laten zien dat het instrument net zo goed pop kan zijn als klassiek.

De deuren van Dijk gaan om 21.00 uur open.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.