Home / archiefcentraal / voetballers heino sportploeg van het jaar

voetballers heino sportploeg van het jaar

Wethouder Wout Wagenmans maakte bekend wie er won. Dat hij zelf altijd sporter is geweest (spits in Heeten) bleek wel uit zijn toespraak. Hij roemde de tafeltennissers van Effect Mariënheem die het legendarische Hoonhorst als tafeltennisbolwerk in de regio voorbij lijken. Hij wist precies waar de andere genomineerden, de handbaldames van Heeten, punten haalden en lieten liggen in de competitie en zag dat ‘zijn‘ Heeten in de regio nog een boel concurrentie heeft, in Raalte, in Dalfsen, maar ook in Nieuw Heeten en Lutenberg.

Tom Vastenavond nam de prijs in ontvangst en liet wegen dat zo’n voetbalelftal uit meer dan elf voetballers bestaat, uit meer dan de selectie van een man of twintig zelfs. Als een volleerd spreker bedankte hij trainer Marc Lobbert, ook de vroegere trainers, de vereniging met zijn bestuur, maar vooral ook de technische staf.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.