vleespakket voor winnaar klaverjastoernooi

Het Open Broeklands Klaverjaskampioenschap wordt dit jaar op zondag 5 februari vanaf 13.30 uur gehouden in zaal De Hoppe in Broekland. Inzet: Een groot vleespakket en de wisselbeker. Daarnaast zijn er meer prijzen te winnen.

De organisatie hoopt dat het grote aantal deelnemers van de voorgaande 25 edities zich ook dit jaar voor het toernooi zich aanmelden. In totaal kunnen er maximaal 140 klaverjassers meedoen.

De wedstrijd gaat over vijf ronden van zestien keer ‘geven’. Aanmelden kan tot dinsdag 31 januari bij café De Hoppe via 0570-531226 of be.no@hetnet.nl Deelname kost 5 euro, inclusief een kop koffie. De zaal is vanaf 12.30 uur geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.