vlag laag zuthem wappert bij gemeentehuis

Wethouder Roger de Groot heeft maandagmorgen de vlag van Laag Zuthem bij het gemeentehuis in Raalte gehesen. Daarmee lost de wethouder een belofte in die hij afgelopen vrijdag heeft gedaan.

De vlag is namelijk afgelopen vrijdag symbolisch overhandigd aan De Groot op de nieuwjaarsreceptie in Laag Zuthem. Die overhandiging vond plaats tijdens de cabaretvoorstelling die Eddy van Hijum en Gijs Lubbers daar gaven. De Groot kreeg de vlag, maar ook gelijk de opdracht om de vlag maandag te hijsen bij het gemeentehuis. Die opdracht heeft maandagmorgen gelijk vervuld.

De vlag is ontworpen door een inwoner van Laag Zuthem. Tijdens de Oranjefeesten van 2011 in het dorp werd een prijsvraag uitgeschreven. Bewoners werden opgeroepen een vlag voor hun dorp te ontwerpen. Het winnende ontwerp werd tijdens de opening van het samenlevingsveld, later dat jaar, bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.