vijf muntjes voor douchen met damesteam

Damesteam 5 van Gibo Groep/Kwiek uit Raalte had Sensation Red georganiseerd. Volgens de organisatoren was de avond een groot succes. De competitie wordt eigenlijk alleen gehouden in Club Gouv, maar die bleek als snel te klein.

Bezoekers werd onthaald met een glas rode champagne, Club Gouv was rood aangekleed en natuurlijk togen de dames zichzelf ook in het rood. De dames waren in eerste instantie wel een beetje bang dat er misschien niemand zou komen, maar waren al vrij vroeg in de avond verrast met de enorme opkomst.

“Nu hebben we pas door hoe het is om achter de bar te staan. Het was nog een hele klus om goede biertjes te tappen. Het belangrijkste voor ons is dat we het super leuk gehad hebben en willen daarom iedereen bedanken die aanwezig was deze avond,” stellen de speelsters van het team.

Met de barcompetitie kunnen de deelnemende teams een sponsorpakket van 1000 euro verdienen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.