Home / archiefcentraal / update meisje gewond na aanrijding

update meisje gewond na aanrijding

Vermoedelijk zag de vrachtwagenchauffeur de twee fietsers op het fietspad over het hoofd.

Door het ongeval werd een deel van de rotonde afgezet voor verkeer. Dat werd niet door elke automobilist begrepen: Sommigen probeerden de rotonde nu binnendoor te nemen. Die mensen werden teruggestuurd door de politie.

Update

Bij het ongeval is een 15-jarig meisje uit Heeten gewond geraakt. Zij fietste met een groep jongeren over de rotonde in de richting van het centrum, toen ze over het hoofd werd gezien door een 30-jarige Poolse vrachtwagenchauffeur.

Het meisje moest in het ziekenhuis behandeld worden aan een hoofdwond. De vrachtwagenchauffeur werd meegenomen naar het bureau voor verhoor en het team Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) deed onderzoek op de plaats van het ongeval. Proces-verbaal is opgemaakt.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.