toneelvereniging excelsior brengt eenakters

Toneelvereniging Excelsior staat eind januari en begin februari op de planken in De Hoppe in Broekland met drie éénakters. Kaarten zijn al te koop bij De Hoppe voor 7 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft. De voorstellingen op vrijdag 27, zaterdag 28 en vrijdag 3 februari beginnen om 20.00 uur. De voorstelling voor 55-plussers op woensdag 1 februari begint om 19.00 uur.

Kaartavond in het gedrang

Bram gaat iedere vrijdagavond stiekem kaarten in een klein hotelletje. Dit gaat al jaren goed totdat er een staking uitbreekt van het openbaar vervoer. Bram kan niet naar huis… Komt z’n vrouw nu eindelijk achter z’n geheime kaartavond?

Opa laveloos

Het stuk speelt zich af in de woonkamer van een verzorgingshuis. Welke situaties kunnen er ontstaan als een bejaard echtpaar naar een verzorgingshuis verhuisd en de man zijn grote hobby, de wekelijkse repetitie van de fanfare, in gevaar ziet komen door toedoen van zijn vrouw.

Oei, de pastoor aan de deur

Graddus en Griet Moeskes verwachten deze avond bezoek van de pastoor. Hij heeft wel zijn bezoek aangekondigd, maar niet de reden hiervoor bekend gemaakt. Graddus denkt dat hij wel eens gevraagd zou kunnen worden voor de functie van kerkmeester in zijn parochie. Of komt de pastoor toch voor iets anders?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.