toneel soul en jazz cabaret en jeugdvoorstelling

Van donderdag 26 tot en met zondag 29 januari zijn er maar liefst vier voorstellingen te zien in het Hoftheater. Isa Hoes en Daniël Boissevain spelen op donderdag het toneelstuk ‘When Harry met Sally’ gebaseerd op de gelijknamige film; Zangeres Elske DeWall is op vrijdag te zien en te horen; het vrouwelijke cabaretkwartet Femmage maakt Raalte op zaterdag 28 januari onveilig en zondag 29 januari is het een superkinderfeest met de meiden van Djumbo & friends.

De film ‘When Harry met Sally’ met Meg Ryan en Billy Crystal is één van de meest geliefde romantische filmkomedies aller tijden. Zullen deze twee mensen ooit accepteren dat ze voor elkaar gemaakt zijn? Of blijven ze ontkennen dat ze tot elkaar aangetrokken waren vanaf het moment dat Harry Sally ontmoette? Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 26 euro.

Elske DeWall heeft de titeltrack van de nieuwe politieserie Moordvrouw ingezongen. De zangeres speelde zich in 2010 in de kijker met haar debuutalbum ‘Balloon Over Paris’. De muziekwebsite 3VOOR12 schreef over Elske: ‘This lady got Soul, with a capital S’. Vorig jaar zong ze de titelsong ‘Chasing The Impossible’ voor de film ‘Alle Tijd’ en trad ze samen met Jonathan Jeremiah op tijdens North Sea Jazz. Kaarten kosten 18,50 euro.

Femmage brengt een combinatie van muziek en humor: vier prachtige stemmen, pretentieloze zelfspot met een dun laagje diepgang, hilarische situaties en dus vooral een avond ongegeneerd lachen. Ook écht leuk voor mannen! Kaarten kosten 20,50 euro.

Djumbo, Lucien van Geffen (Het Huis Anubis), DJ Bee, Kevin Hellenbrand (CH!PZ) en Sjon & Sjeffrie (Walibi World) beleven zondagmiddag een spannend avontuur in het Hoftheater. Als het goed komt, komen ze allemaal naar de foyer en kunnen de kinderen handtekeningen vragen en op de foto met hun favoriete artiest. Kaarten kosten 12,50 euro.

De voorstellingen op donderdag, vrijdag en zaterdag beginnen om 20.15 uur. De voorstelling van Djumbo & Friends op zondag om 15.00 uur. Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater bestellen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of via staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.