toename vakanties in salland

Ondernemers in Salland bevestigen deze trend met hun eigen ervaringen, hoewel de resultaten per ondernemer verschillend kunnen zijn. Ondernemers signaleren dat gasten zeer prijsbewuste consumenten zijn en dat de vraag naar comfort groter wordt.

De toename van het aantal vakanties en bestedingen vertonen in heel Overijssel een licht stijgende lijn, hoewel er verschillen zitten tussen de verschillende regio’s. Het extra marketingbudget dat de provincie Overijssel in 2010 en 2011 beschikbaar heeft gesteld aan de Marketing Impuls Toerisme Overijssel (MITO) lijkt zijn eerste vruchten af te werpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.