thea mulder benoemd tot lid van verdienste

Thea Mulder is tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van de Historische Vereniging Wijhe benoemd tot Lid van Verdienste van de Historische Vereniging Wijhe. Thea werd door voorzitter Wim Oosterink geroemd om haar zes perioden als bestuurslid van de Historische Vereniging Wijhe met een warm hart voor de vereniging

Als penningmeester was zij het financieel geweten van de vereniging. In de ledenvergadering van het vorig jaar heeft de vereniging afscheid genomen van het bestuurslidmaatschap van Thea. Naast haar bestuursactiviteiten noemde de voorzitter de enorme inzet voor het behoud van de historische panden van het dorp Wijhe.

Thea is het eerste Lid van Verdienste van de vereniging. De voorzitter reikte aan Thea een Oorkonde uit en deelde mee dat haar naam vereeuwigd wordt op een lid van verdienste lijst in de Oudheidkamer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.