Home / archiefcentraal / technische commissie is zeldzame kater

technische commissie is zeldzame kater

De technische commissie van de Stöppelkaters is benoemd tot ‘Zeldzame Kater’ van de carnavalsvereniging. Dit jaar staat een groep mannen in de spotlights. Een club die zich in de brede zin van het woord verdienstelijk heeft gemaakt voor het behoud van de Sallandse cultuur, haar cultureel bezit, landschap en dergelijke. De onderscheiding wordt tijdens het Gein Gala Bal, op vrijdag 27 januari in de Leeren Lampe, op de meest protocollaire wijze uitgereikt.

Deze hechte groep vrijwilligers, mannen van 16 tot boven de 60, heeft veel kennis in huis. De leden verschillen sterk van professie: scholier of student, directeur of docent, ambtenaar of agrariër, jongerenwerker of juwelier, hovenier, horlogemaker of gewoon hofleverancier. Die gevarieerde samenstelling is direct ook hun kracht. De ervaring van senior wordt overgedragen op de leergierige jongere. De fanatieke broeders hebben ieder zo hun eigen contacten, werk en bekwaamheden.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.