Home / archiefcentraal / taxibusje aangereden op overkampsweg

taxibusje aangereden op overkampsweg

Op de Overkampsweg in Raalte heeft dinsdagmorgen rond 07.30 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een taxibusje en een personenauto. Het taxibusje reed van een erf af, de Overkampsweg op. Op dat moment komt er een auto van de rotonde bij het voormalig caravancentrum. Deze auto botst op het busje.

De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. Verschillende mensen vertellen ons echter wel dat het heel goed een combinatie van twee factoren kan zijn. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de taxi de afstand tot de personenauto verkeerd ingeschat, maar het schijnt dat de bestuurder van de auto de sokken er ook flink in had.

Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen, wel zit de schrik bij de betrokkenen er goed in.

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.