Home / archiefcentraal / swaenewoerd geniet van toneelavond

swaenewoerd geniet van toneelavond

De bewoners van Swaenewoerd hebben vrijdagavond volop genoten van de toneelavond. De avond werd hen aangeboden door de Vrienden van Swaenewoerd. Voor een volle zaal in het dienstencentrum brachten de Heemspelers uit Mariënheem het blijspel “Rusthuis Snoek” voor het voetlicht.

Een blijspel met veel verassende wendingen en kolderieke situaties. Uit de enthousiaste reacties uit de zaal en het warme applaus aan het eind bleek de grote waardering van het publiek voor het spel van de acteurs.

Volgens de organisatie van de avond is het zeker voor herhaling vatbaar.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.