Home / archiefcentraal / stormschade valt mee in salland

stormschade valt mee in salland

De storm die dinsdag over ons land raasde, lijkt in Salland voor weinig schade gezorgd te hebben. In totaal werd de brandweer vier keer opgeroepen om stormschade te verhelpen.

Op de kruising van de Holstweg en de Boerhaarseweg in het buitengebied van Olst moest de brandweer voor het eerst in actie komen. Even later was het raak aan de Wetermansweg in Diepenveen, waar de brandweer een omgewaaide boom moest verwijderen. De straat werd voor korte duur afgesloten voor verkeer.

Ook in Haarle moest de brandweer een omgewaaide boom verwijderen. De brandweerlieden zaagden aan de Tunnelweg (buitengebied) een boom in stukken en konden vervolgens richting de warme hap.

In Olst werd de Thorbeckestraat tijdelijk afgesloten. Een scheef gewaaide boom zorgde daar voor een gevaarlijke situatie. Nadat de straat afgezet was, kon de brandweer de boom in alle rust in stukken zagen.

Als we het KNMI mogen geloven, blijft het de komende 24 uur rustig met de wind. In de nacht van woensdag op donderdag steekt de volgende storm de kop op.

Lees ook

Vaccinatielocaties geopend voor registraties in gele boekje

REGIO – Meer dan 1.500 mensen hebben vorige week in regio IJsselland alsnog een registratie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.