stoppelhaene in top 50 grootste evenementen

Stöppelhaene staat in de top vijftig van de grootste evenementen van Nederland. Dat blijkt uit een onderzoek van Respons. Het Sallands Oogstfeest staat op de 46e plaats met 210.000 bezoekers. De Wandelvierdaagse in Nijmegen staat op de eerste plek, gevolgd door de Tilburgse Kermis.

De Top100 Evenementen Monitor van Respons komt tot stand op basis van het aantal bezoeken, mediabereik en aantal volgers op sociale mediaplatforms zoals Hyves, Facebook en Twitter.

Om in aanmerking te komen voor een plaats op de lijst moet het evenement in Nederland plaatsvinden, openbaar toegankelijk zijn, periodiek terugkerend zijn, minimaal één keer eerder hebben plaatsgevonden en in een aaneengesloten periode plaatsvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.