seine wonen geeft rente op banken

Seine Wonen in Heino neemt het begrip ‘bankzaken’ wel heel erg letterlijk. Wie nu bij de woninginrichter aan de Molenweg in Heino meubelen koopt, ontvangt twee jaar lang 5 procent rente over het aankoopbedrag. “We noemen onszelf al gekscherend De Seine Bank, de DSB”, lacht eigenaar Jacques Seine.

Het is een bijzondere actie waarmee Seine Wonen aangeeft dat ze oog heeft voor de actualiteit. In de loop van 2011 verschenen namelijk berichten in de media over te lage spaarrentes en het aflopen van levensloop- en spaarloonregelingen. “Dat zette me aan het denken. Het geld komt vrij, maar men ontvangt weinig of geen rente. Bij ons wordt de 5 procent gegarandeerd uitgekeerd. Aan het eind van 2012 en aan het eind van 2013.”

Jacques verduidelijkt het graag aan de hand van een rekenvoorbeeld. Stel dat een klant een bank (1.100 euro), een dressoir (940 euro), een tv-meubel (430 euro) en een salontafel (420 euro) koopt, dan is er dus sprake van een totaalbedrag van 2.890 euro. De klant ontvangt dan zowel aan het eind van 2012 als aan het eind van 2013 een rente van 145 euro. “Mooie meubelen in je huis en ook nog eens een hoge rentevergoeding. Zo leuk kan het inrichten van je huis zijn”, stelt Seine.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.