sallands best top model wil naar buitenland

Anne rondde in 2011 haar VWO-opleiding succesvol af. Eigenlijk wilde ze zich inschrijven voor de opleiding fysiotherapie, maar die moet waarschijnlijk ook in 2012 nog even wachten. Anne richt zich vanaf juni volledig volledig op het modellenwerk. Ze won met haar verkiezing tot Salland Best Top Model een plek op het kamp van Freshmodels. Ook op dat kamp bleek ze de beste. “Daardoor werd ik bij Fresh aangenomen,” vertelt Anne. In juni begon het vervolgens allemaal echt te rollen. “Vanaf eind oktober heb ik eigenlijk elke week wel een shoot of een casting gehad en in januari heb ik ook weer flink wat castings staan.”

Haar volledige bestaan kan Anne niet bekostigen met haar modellenwerk. Daarom slijt ze doordeweeks drie of vier dagen bij Talamini in Zwolle, een ijs- en broodjessalon. “En dan heb ik vaak in het weekend een shoot of casting staan,” vertelt Anne. “De meeste shoots die ik heb zijn voor tijdschriften. Ik heb trouwens nog niet in een groot tijdschriften gestaan, maar dat zou ik best willen in 2012.”

De ambities van Koster liggen overigens niet in Nederland, ze kijkt over de grenzen heen. “Eigenlijk wil ik naar het buitenland. New York lijkt me het leukst, maar London, Parijs of Milaan is een prima begin. Als ik maar leuke opdrachten kan krijgen.”

Momenteel is Anne druk met castings voor de Fashion Week. Of ze echt mee mag lopen is nu nog de vraag. “Het is echt een vleeskeuring. Je stapt binnen, loopt wat heen en weer en daarna is het afwachten.”

De leukste klus die ze het afgelopen jaar gehad heeft, vindt ze de Dutch Fashion Awards in november. “Dat was in het nieuws, Filemon was er en het werd op Net5 uitgezonden,” vertelt Anne.

In de verhalen over haat en nijd achter de schermen bij modellen herkent Anne zich helemaal niet. Anne: “Je hoort er altijd heel veel over, maar ik merk er helemaal niks van. Ik heb het altijd wel gezellig.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.