rustige jaarwisseling het lijkt wel lente

In Salland begon het eerste werk voor de hulpdiensten al om 20.00 uur. Een rookmelder bij Ivoor aan de Raarhoeksweg in Raalte ging af. Maar er bleek niets aan de hand. Later op de avond ging een inbraakalarm af aan de Huygensstraat in Heino en vloog aan de Strenkhaarsweg in Lemelerveld een container in de fik. Aan de Prins Bernhardstraat in Heino moest later een container het ook ontgelden.

Vuurwerk afsteken heeft – voor zover me meegekregen hebben – geen problemen opgeleverd. Het was helder en zacht weer. Het leek een lenteavond, dus kon het knallen en schieten in alle rust afgewerkt worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.