rohda zaterdagavond tegen rigtersbleek

Niet op zondagmiddag maar op zaterdagavond speelt Rohda Raalte haar uitwedstrijd tegen Rigtersbleek. Rigtersbleek is een ploeg die het verrassend goed doet in de hoofdklasse C volgens vele trainers. Het is de beste voetballende ploeg van deze klasse, als we de trainers moeten geloven. Rohda verloor eerder dit seizoen met 0-1 van de ploeg van Eddy Boerhof.

Afgelopen zondag verloor Rigtersbleek dik van NEC in Nijmegen(5-0), Rohda Raalte mag terug kijken op een goede herstart van de competitie. Afgelopen zondag werd er gemakkelijk gewonnen van Longa’30. Vooral de eerste helft was van een erg goed niveau en viel er voor de supporters veel te genieten. De tweede helft speelde Rohda Raalte wat minder, maar in de problemen is de ploeg van trainer Kick Maatman niet echt geweest.

Zaterdag in Enschede ontbreekt nog steeds de langdurig geblesseerde Jesper Harmens. Kort voor de jaarwisseling is Jesper geopereerd aan een hernia, en werkt nu aan zijn herstel. Ook ontbreekt de zondag aan zijn knie geblesseerd geraakte Bas Tuitert. Hij is naar het zich laat aanzien een paar weken uitgeschakeld. Vraagtekens in de ploeg van de trainers Maatman zijn Deniz Shabaz en Jordi Lemmens.

Rohda Raalte staat momenteel op de tweede plaats in de hoofdklasse C. Volgens de website van Rigtersbleek is de toegang zaterdagavond gratis. Aanvang: 19:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.