rohda wint thuis van longa 30

Hij werd korte tijd later gewisseld: Kok wam het veld in.

Enkele minuten later vervolgde Ten Den de aanvalsgolf, maar ook hij stuitte op de keeper. De maker van de doelpunten, Emir Balavac, kreeg de eerste gele kaart na een overtreding. Kort hierop besloot de coach tot een wissel: Tuitert kwam erin voor Poll, M. Tepperik werd aanvoerder en Kok kreeg de positie rechtsback.

De wissels en de gele kaart zorgden voor een sterker wordende uitploeg. Waarschijnlijk was voor LONGA de wedstrijd te kort, want de comeback zorgde niet voor een treffer. Tuitert raakte in de slotfase nog geblesseerd, hij werd vervangen door Sahbaz. Melvin Velthuis wist in de laatste minuut nog het net te vinden en hij bracht de eindstand op 3-0.

Trainer Kick Maatman toonde zich een tevreden man: “We hebben, zeker in de eerste helft, zeer geconcentreerd gespeeld. De verdediging stond goed en we vielen constant aan. Hierdoor kwamen we op 2-0. Het kostte wel veel kracht, zeker na de winterstop. Na rust merkten we dit door wat blessures. Toch kwamen we nooit echt in gevaar en kreeg het publiek nog een toetje van Velthuis.”

Aangezien koploper Alcides ook won, hangt het van UDI ’19/Beter Bed en SWZ VV, de nummers 2 en 3, af of Rohda al wat kan klimmen in het klassement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.