rohda raalte schiet uit de startblokken

Kort na de goal maakte Bloo een overtreding, die resulteerde in een vrije trap voor LONGA. Deze werd niet omgezet in de gelijkmaker. Rohda vervolgde de strijd met een trap van 30 meter van Poll, die maar net naast ging. De thuisploeg leek niet van plan in te dimmen en bleef aanvallen. Na een kwartier voetballen schoot Balavac op een haar na raak.

De constante druk leverde slechts een minuut later alsnog een treffer op, wederom voor Balavac, die de 2-0 op zijn naam zette na een schot uit een goed uitgespeelde aanval. Met vijfentwintig minuten op de klok vond Ten Den het tijd voor een schot, maar hij werkte de bal net boven het doel van LONGA.

De elf van Kick Maatman kregen vijf minuten later een mogelijkheid, die de keeper van de tegenpartij wist te stoppen. De doelman bleek van grote waarde, door op 10 minuten voor rust een goede counter van Rohda te keren. Vlak voor rust kopte Velthuis een voorzet van Ngutra over en kwam Ten Den oog in oog met de laatste man van LONGA, maar trapte hij de bal net te ver voor zich uit. Het fluitsignaal van de scheidsrechter zorgde ervoor dat de heren het veld ruimden voor thee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.