rohda e1 tegen talenten vv heerenveen

Rohda Raalte E1 neemt het zaterdag 21 januari in eigen huis op tegen de talenten van vv Heerenveen. Beide verenigingen hebben een prachtige voetbalhistorie. VV Heerenveen bestaat dit jaar 90 jaar en is nauw verbonden met de betaalde voetbalorganisatie sc Heerenveen. Rohda Raalte is 7 jaar jonger en heeft ook vele successen gekend in de hoogste regionen van het amateurvoetbal. Het is daarom een uniek moment dat jonge matadoren van beide clubs elkaar in het echt ontmoeten en elkaar sportief gaan bestrijden.

Beide teams zijn op basis van de stand erg aan elkaar gewaagd. De mannen van Heerenveen staan in hun competitie in het hoge Noorden fier aan kop. Scorend vermogen van de Friese sterren is hoog. Met een gemiddelde van tien doelpunten per wedstrijd weten ze het doel van de tegenstander goed te vinden. Daarnaast laat hun verdediging weinig door. Kortom een geduchte tegenstander voor Rohda E1.

Rohda E1 is in de competitie ook goed op dreef. Door verrassend combinatievoetbal is menig tegenstander bestreden. Het is alleen jammer dat WVF zich heeft terug getrokken uit de competitie, anders had de teller van het aantal doelpunten op 88 gestaan. E1 heeft alles nog in eigen hand.

De wedstrijd begint om 10.30 uur en wordt gespeeld op sportpark Tijenraan in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.