Home / archiefcentraal / rode kruis salland midden huldigt jubilarissen

rode kruis salland midden huldigt jubilarissen

Bij het Rode Kruis afdeling Salland Midden zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie acht jubilarissen gehuldigd. De jubilarissen die in de gemeente Raalte actief waren, kregen een oorkonde en een insigne opgespeld voor hun langdurige vrijwillige inzet.

Esmeralda Bruggeman-Rutters en Erik Brekelmans hebben hun 10-jarig jubileum bereikt. Annie van Dam-Brilman, Frans Maatman, Agnieta Kelder-Van Dartel en Dianne Kleinnibbelink-Bos werden gehuldigd voor 20 jaar trouwe dienst. Mevrouw H. Bonsing-Jonkman (ook bekend als Tante Mien) werd gehuldigd omdat ze zich al 30 jaar inzet voor het Rode Kruis Salland Midden. Met een inzet van 50 jaar vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis spande mevrouw G.T.M. Hulsebos-Wanink de kroon.

Alle jubilarissen kregen een oorkonde en een insigne van Het Nederlandse Rode Kruis uitgereikt met een mooie bos bloemen. De jubilarissen werden door de voorzitter bedankt voor de inzet en het enthousiasme waarmee zij hun taken in de gemeente Raalte.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.