raalte haalt op de kop af 30 procent

Raalte heeft in de race om glasvezel als laatste dorpskern in Salland ook de dertig procent gehaald. Op de kop af dertig procent, want er kwamen precies 2345 aanmeldingen binnen. Exact dertig procent.

Maandag, toen het exacte aantal inschrijvingen nog niet bekend was, liet een woordvoerster van Reggefiber al weten dat Raalte glasvezel zou krijgen. “We laten het niet op tien of twintig inschrijvingen stranden,” was de strekking van haar boodschap.

Raalte heeft net als Wijhe/Den Nul precies dertig procent gehaald. De kern met procentueel de meeste aanmeldingen is Laag Zuthem met 54,8%.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.