raalte haalt alleen kerstbomen tot 15 meter op

ROVA haalt begin volgende week de kerstbomen op in de gemeente Raalte. Inwoners van Raalte kunnen hun bomen maandag 9 januari aan de weg leggen. In de andere dorpskernen wordt de kerstboom een dag later, op dinsdag 10 januari, opgehaald. Bomen groter dan anderhalve meter worden niet meegenomen. Ook niet als deze in stukken wordt gezaagd.

Bewoners van het buitengebied kunnen tot dinsdag januari contact opnemen met het klantcontactcentrum van ROVA als zij willen dat hun kerstboom op dinsdag 11 januari wordt opgehaald. Dit kan via 038-4273777.

Alleen kale bomen van maximaal 1,50 meter worden opgehaald. Leg de boom op de dag van de inzameling voor 8.00 uur aan de weg op de plaats waar je normaal altijd je container neerzet. De boom moet goed zichtbaar zijn.

Er mogen geen versieringen aan de boom zitten en grote bomen worden niet meegenomen, ook niet als deze in stukken is gezaagd. Wanneer een boom tijdens de inzamelingsactie niet wordt meegenomen, dan moet je zelf voor het afvoeren van de boom zorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.