raalte en glasvezel dertig procent wordt krap

Het gaat voor Raalte erg lastig worden om op de gestelde deadline van 29 januari genoeg aanmeldingen voor glasvezel te hebben. Zondag moeten er totaal 2345 aanmeldingen zijn om de dertig procent te halen, op dit moment komt Raalte er nog 289 te kort.

Per dag moeten er dus bijna 75 aanmeldingen binnenkomen om alsnog glasvezel aan te laten leggen in Sallands grootste kern.

Alle andere dorpen in de gemeente Olst-Wijhe en Raalte hebben al wel genoeg aanmeldingen. Naar verhouding kwamen de meeste aanmeldingen uit Laag Zuthem. 54,8% van de huishoudens meldde zich aan. Wijhe/Den Nul heeft met 818 aanmelding precies 30 procent gehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.