prins klaas vraagt ienke ten huwelijk op podium

Zie de foto voor het antwoord: een vrouw in extase. Ja, volmondig ja, dus. Dat is nog een lange avond geworden.

De eerste carnavalsavond van het seizoen heet het Gein Gala Bal van de Stöppelkaters. Herman Tutert vulde vrijdagavond dat deel in, met politieke gein en ongein en waste hier en daar wat oortjes. Maar de hoofdmoot was dus helemaal geen gein. Toen daar ineens een paar witte paarden het podium opkwamen, prins Klaas de eerste het woord vroeg en op de knieën ging, toen werd het toch wel even wat stil in de Leeren Lampe. Om daarna nooit meer rustig te worden.

Ienke zei ‘ja’ en het sprookje van de prins op het witte paard werd er een van de prins met zijn prinses op het witte paard.

De rest van de avond was gevuld met geweldige buuts, goede muziek en prachtige dansen. Jan Riesewijk, uit Van Jonge Leu en Oale Groond, trapte als pater de avond af, Buutreedner Hendrik kwam met snerende opmerkingen over de Prins, Gait Soldaat vertelde over zijn leven in het leger en Herman Tutert had speciaal voor de Prins een vergassingsbuut.

Die avond werden er twee onderscheiding uitgereikt. De Zeldzame Kater ging naar de Technische Commissie van de Stöppelkaters voor hun tomeloze inzet tijdens de carnaval, Stöppelhaene en Ribs en Blues. De Stöppelkater van het Jaar werd uitgereikt aan Jos van den Born, directeur van het Hoftheater. Voor de naamsverandering van Hoftheater naar TOFtheater en terug.

De Hofdames, Firecats en Dansmariekes voerden voor de Prins en Jeugdprins hun prijzenwinnende dansen op. De Twee Knaken voerden hun carnavalskraker op en de avond werd afsloten door de band Civil Affairs. Deze avond was een prachtig vooruitzicht op een mooie carnaval.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.