prins der sprokkelaars peter van groep 2

Prins Peter van Groep 2, Peter Woolderink, is de nieuwe prins van de Lemelerveldse carnavalsvereniging De Sprokkelaars. Hij zal tijdens de komende carnavalsperiode regeren over het Sprokkeldorp.

In het dagelijks leven is Prins Peter van Groep 2 automonteur.Hij is een geboren en getogen Lemelervelder en is bekend in heel Lemelerveld en wijde omtrek. Hij heeft als grote hobby humor en feestvieren.

Tijdens het kindergala werd de jeugdprins bekend gemaakt. Dit is geworden Patrick van Dam.

Carnavalsvereniging de Sprokkelaars uit Lemelerveld schotelt ook dit jaar weer twee optochten voor. De optocht op zaterdagmiddag 18 februari waar veel wagenbouwers en loopgroepen uit heel Salland aan mee doen. Uiteraard organiseren de Sprokkelaars ook nog weer de verlichte optocht op de dinsdagavond 21 februari. Rondom en in het centrum van het dorp gaat op deze dinsdagavond vanaf ongeveer 19.00 uur de straatverlichting uit en zal er een schouwspel aan verlichte carnavalswagens voorbij trekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.